je uměním

řemeslo
a chuť

Naše umění řemesla a chuti stojí na

3 hlavních pilířích

tradiční
procesy a technologie

Dvojité dekokční vaření – rmutování Otevřená fermentace – kvašení Tradiční ležácké sklepy

suroviny
základní a bez přísad

Pouze voda, slad, chmel a vlastní pivovarské kvasnice Žádné chemické přísady

čas
vaření piva neuspíšíte

Náš příběh začal před více než sedmi staletími v roce 1298. Věci neurychlujeme. Jsme trpěliví. A to se vyplácí.

klíčová fakta

REGIONÁLNÍ PIVOVARY A ZNAČKY PIVA

ZAMĚŘENÍ NA KVALITU A ROZMANITOST – 50 RŮZNÝCH TYPŮ PIVA

VLASTNÍ STÁČECÍ LINKA S KAPACITOU 20 000 PLECHOVEK ZA HODINU

VÍCE NEŽ 450 ZAMĚSTNANCŮ

VYVÁŽÍME PIVO DO VÍCE NEŽ 30 ZEMÍ PO CELÉM SVĚTĚ