je uměním
řemeslo
a chuť
Naše umění řemesla a chuti stojí na
3 hlavních pilířích
tradiční
procesy a technologie
Dvojité dekokční vaření – rmutování Otevřená fermentace – kvašení Tradiční ležácké sklepy
suroviny
základní a bez přísad
Pouze voda, slad, chmel a vlastní pivovarské kvasnice Žádné chemické přísady
čas
vaření piva neuspíšíte
Náš příběh začal před více než sedmi staletími v roce 1298. Věci neurychlujeme. Jsme trpěliví. A to se vyplácí.
klíčová fakta
REGIONÁLNÍ PIVOVARY A ZNAČKY PIVA
ZAMĚŘENÍ NA KVALITU A ROZMANITOST – 50 RŮZNÝCH TYPŮ PIVA
VLASTNÍ STÁČECÍ LINKA S KAPACITOU 20 000 PLECHOVEK ZA HODINU
VÍCE NEŽ 450 ZAMĚSTNANCŮ
VYVÁŽÍME PIVO DO VÍCE NEŽ 30 ZEMÍ PO CELÉM SVĚTĚ